Til forældre på børnehold

Af hensyn til sikkerheden henstiller vi til at børnene ikke bære løsthængende smykker og ikke har strømper på under træningen. I stedet kan der bæres skridsikre strømper eller gymnastiksko. Dog må der benyttes strømper ved træning i stortrampolin. Desuden skal langt hår sættes op. Tøj med lynlåse, nitter, metalknapper og lignende må ikke benyttes da det ødelægger redskaberne.

Det er dejligt, når forældre viser interesse for deres børns aktiviteter, og vi forstår behovet for at følge med på sidelinjen de første par gange. Efterfølgende fungerer gymnasternes kontakt med instruktørerne bedst, når I forlader træningslokalet, mens der laves gymnastik. Der opfordres til at benytte Struer Energi Parks opholdssteder eller øvrige faciliteter.

Det er en forventning, at gymnasterne bliver i hallen, hører efter under træningen og er indstillet på at være en aktiv del af træningen og fællesskabet på holdet. Hvis et toilet besøg bliver nødvendigt kontaktes instruktøren.

Hvis der er særlige forhold som gør sig gældende vedrørende jeres barn, fx. nedsat hørelse, sygdom eller lignende, bedes i orientere instruktørerne ved sæsonstart.

Alle børnehold har en kontaktperson i bestyrelsen som kan støtte op i løbet af sæsonen. På holdbeskrivelsen kan du, se hvem der er kontaktperson på dit barns hold.